Dokter Larijweg 21 - 7961 NL Ruinerwold

Entreeprijzen

Personen vanaf
12 jaar
€ 5
per persoon
Kinderen tot
12 jaar
€ 1,75
per persoon
Groepen vanaf 20 personen
€ 4,25
per persoon
Kinderen tot
6 jaar
gratis
toegang

aanvullingen

 

Koffie met Roeffie

Een mooi dienblad met ouderwetse gebloemde kopjes, Ruinerwoldse stoofperencake met slagroom, een Roeffie (stuk koek gemaakt naar recept van Roeffie) een Ruinerwolds perenlikeurtje en een mooi doosje (wat zou daar inzitten?) Voor 6,50 p.p. kunt u genieten van een soort high tea maar dan “op zien Ruunerwolds”.

 Originele Ruinerwoldse broodmaaltijd

voor groepen groter dan 15 personen: € 15.50 p.p. (excl. entree). Deze broodmaaltijd bestaat uit diverse soorten ongesneden brood, suikerbrood, krentenmik, spek en ham aan een stuk, verschillende soorten worst, kaantjes, jam, ei, melk, karnemelk, koffie, thee en wat fruit van het seizoen. De broodmaaltijd kan zowel in buffetvorm als op tafel worden geserveerd. U moet zelf het brood en vlees nog snijden “net as vrogger”.

br m 3
br m 4

 

Letterboxen

in en rondom Ruinerwold zijn een twaalftal metalen kokers verstopt. Met behulp van een cryptische beschrijving en coördinaten kunnen deze worden gezocht.  U bepaalt zelf hoe, hoeveel en in welke volgorde u zoekt. U krijgt een tas mee met alle benodigdheden. Kosten 8 euro per tas/groep.

Diversen

Gids voor op uw busreis: € 1.00 p.p. met een maximum van € 50 euro.

Het is mogelijk voor uw groep een arrangement op maat te maken, in overleg kan er heel veel! Zo werken we ook wel samen met een restaurant  voor warme en koude buffetten.

Nieuw: Lummy’s Vertellegies: Lummy Boerhof, vrijwilligster bij ons museum, komt met haar programma de gasten vermaken. Met een quiz, oude liedjes en mooie verhalen, weet zij u geruime tijd te boeien.

Meer informatie?

Neemt u hiervoor contact op met het museum: info@karstenhoeve.nl of met de beheerster Petra Hessels: 06-13750919.

arrangementen

Rond mit Roeffie
€ 11,50per persoon

inclusief rondleiding.  Koffie, perencake met slagroom, perenlikeur en een “Roeffie”.  Mooi opgediend in gebloemd servies.

Bij mensen die slecht ter been zijn kunnen we ook spullen van de expositiezolder naar beneden halen.

Arrangement "Dagje uit"
€ 17,50per persoon

inclusief: rondleiding, ontvangst met koffie en perencake, lunch bestaande uit eigengemaakte groentesoep met diverse soorten bolletjes, kaas, vleeswaren, melk, karnemelk, vruchtensap.

groep < 20 personen € 18,50