Bloesemfietstocht Ruinerwold

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bloesemfietstocht Ruinerwold

22 april 2023 | 10:00

langs de dokter Larijweg in Ruinerwold staan zo’n 1200 hoogstam perenbomen van oude rassen. Als deze eind april allemaal in bloei staan is dit een prachtig schouwspel!
Wij hebben een mooie fietsroute van zo’n 26 kilometer uitgestippeld langs deze weg met bloeiende perenbomen en monumentale boerderijen. Er is een routekaart verkrijgbaar bij de deelnemende bedrijven. Bij elke deelnemer kunt u een stempel halen en met een volle stempelkaart maakt u kans op mooie prijzen beschikbaar gesteld door deze bedrijven!
U kunt bij elke deelnemer starten, er liggen routebeschrijvingen klaar en de deelname is gratis!

Behalve de Karstenhoeve doen mee:

* Het Ambacht Ruinerwold – verswinkel, brasserie, bierbrouwerij en dagbesteding voor ouderen met dementie en (jong)volwassenen met een
verstandelijke beperking.
* Huize Gomarus – monumentale villa met beauty en health producten
* Kastelein – gezellige dorpscafé bestaat al meer dan 300 jaar en is teruggebracht in de oude staat met mooie tegeltjes, plateaus en zware
balken met originele teksten.
* ’t Bakhuus – een knusse woon- en lifestylewinkel, gespecialiseerd in de wereldberoemde verf van Annie Sloan!
* Het tweede lichtje – Creatieve handgemaakte kaarsen van gerecycled kaarsvet, woon- en cadeauartikelen en een theeschenkerij.
* Bartholomeüs-kerk van Blijdenstein, rond 1200 gebouwd als Romaanse kerk van kloostermoppen, gewijd aan Maria Magdalena.

Gegevens

Datum:
22 april 2023
Tijd:
10:00